Пісня Jenny's Song, яку виконав у другій серії останнього сезону легендарного серіалу «Гра престолів» персонаж Подрік Пейн названа фанатами - масштабним спойлером.

Відео дня

Читайте такожЗірка «Грі престолів» розповіла про зйомки першої еротичної сцени

Про це пише видання Daily Mail. Глядачі згадали, що саме ця мелодія згадувалась у третій книзі саги «Пісня Льоду і Полум'я», за якою знятий серіал. Оскільки в серіалі постійно використовувалися різні пісні для розповіді про історію того чи іншого персонажа, Jenny's Song - швидше за все не виняток.

Музична композиція розповідає про простолюдину Дженні, яка виходить заміж за Дункана Таргарієна - родича Дейенеріс і Джона. Заради дівчини Дункан розриває заручини з дочкою Ліонеля Баратеона, чим сильно розлютив свого батька Ейгона V.

Він відмовляється від своїх претензій на трон і гине в пожежі в Літньому замку. Про подальшу долю Дженні в книзі немає жодного слова.

Фанати вважають, що пісня стала аналогією до долі Джона Сноу, який відмовиться від Залізного трону заради Дейенеріс Таргаріен. А в фіналі швидше за все обидва персонажа загинуть, припустили шанувальники телесаги.

Як повідомляв УНІАН, раніше телеканал HBO виклав повну версію пісні, якою закінчується другий епізод «Гри престолів».