Володимир Жириновський / REUTERS

Астролог Влад Росс проаналізував гороскоп одіозного російського політика Володимира Жириновського. Зірки обіцяють російському політику вкрай складний та небезпечний період.

Читайте такожЖириновський відверто розповів про перший сексуальний досвід з хлопчиком (відео)

"У нього дуже погані справи зі здоров'ям. У нього просто кризова ситуація, проглядається навіть якась передсмертна агонія. Якщо він переживе цей рік, це буде просто чудово для нього. Оскільки в його гороскопі відкривається "брама смерті". Не дай боже, звичайно, але велика ймовірність того, що може статися якийсь збій зі здоров'ям, різкий та несподіваний", - цитує прогноз Росса «Главред».

Відео дня

Крім того, за словами астролога, вже у 2020 році в гороскопі Жириновського проглядається скинення з посади, крах політичної кар'єри.

"Уран увійшов в знак Тільця, саме Уран і переверне все в його житті з ніг на голову, а у 2020 році він буде проходити по Сонцю. У мене взагалі є сумніви, чи доживе він взагалі, бо 2019-ий – у нього настільки критичний рік у плані здоров'я: Місяць (здоров'я) з'єднається з Сатурном (символом коси та смерті), все це відбудеться в Будинку несподіваного відходу з життя", - зазначив Росс.

Зазначається, що 25 квітня Жириновський відзначає день народження. Політику виповнилося 72 роки.

Володимир Жириновський неодноразово робив агресивні і зневажливі заяви на адресу України. У минулому році Жириновський запропонував використовувати ядерну зброю, щоб знищити резиденцію президента України.