УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика! 18+

У Кремлі вважають "великою ганьбою для грузин" образи на адресу президента Росії Володимира Путіна в ефірі телеканалу "Руставі 2".

Відео дня

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Ми з вами разом спостерігаємо в останні дні все нові і нові загострення русофобських припадків, і все це ні що інше, як наслідок небажання або неготовність держави приструнити екстремістськи налаштованих молодиків з самого початку. Це і є наслідки, які ми спостерігаємо", - заявив Пєсков.

Читайте такожДиректор грузинського каналу вибачився за мат в ефірі, хоча "Путін його заслуговує"

"Що стосується згаданих образ на адресу і нашої країни, і нашого президента, то, звичайно, ми їх вважаємо абсолютно неприйнятними, ми їх рішуче засуджуємо. Ми відзначаємо, що, дійсно, все керівництво Грузії - і президент, і прем'єр-міністр, і парламентарі, і спікер парламенту - рішуче засудили цю витівку", - додав він.

За словами Пєскова, подібного роду поведінка, "якщо є спровокованою кимось, хто бажає ще більше ускладнити російсько-грузинські відносини, або якщо є наслідком абсолютного божевілля, це негідно грузинського народу".

"Це народ, який має дуже давню історію, багатющі культурні традиції. І, звичайно, це велика ганьба для грузин - те, що сталося", - наголосив Пєсков.

Як повідомляв УНІАН, ведучий програми "P.S." Георгій Габунія в ефірі телеканалу "Руставі 2" обматюкав Путіна, нагадавши, що той є лідером країни-окупанта.