Невідомий влаштував стрілянину біля грецької церкви в Ліоні / фото bfmtv.com

У французькому місті Ліон 31 жовтня невідомий влаштував стрілянину біля грецької церкви. В результаті поранення отримав священик. Нападник втік.

Читайте такожУ Франції оголошено максимальний рівень терористичної загрози

Про це повідомляє ТСН.uа.

Відео дня

"На місці стрілянини працюють правоохоронці, які оточили периметр території. Місцевим жителям рекомендують уникати місця проведення операції", - йдеться в повідомленні.

Попередньо, одного пораненого госпіталізували в лікарню. Як повідомляє телеканал BFM, постраждалим виявився православний священик.

"Зловмисник нібито двічі вистрілив йому в живіт, коли священик зачиняв церкву. У французькій поліції заявляють, що потерпілий зазнав важких поранень", - підкреслює видання.

Що цьому передувало

  • 29 жовтня в результаті кривавої різанини в центрі Ніцци загинули три людини. Невідомий напав на віруючих у Нотр-дамі. За даними ЗМІ, одну з жінок знайшли без голови, чоловіка - з перерізаним горлом, а ще одна жертва просто спливла кров'ю через ножові поранення.
  • А ще за 2 години в місті Авіньйон невідомий кидався також з ножем на перехожих. Згодом на місце викликали на поліцейських й чоловік спробував з криками "Аллаху акбар!" напасти на них. Його ліквідували.