Дикий ведмідь заліз до будинку американця / Фото УНІАН

Житель американського штату Колорадо Дейв Черноскі на власній кухні виявив величезного ведмедя. Звір заліз до будинку, що стояв у лісовій гущавині, і почав господарювати на свій розсуд.

Господар намагався виманити непроханого гостя. В результаті чоловік відбувся ведмежим ляпасом і потрапив у лікарню, а дикий звір втік, пише АВС.

54-річний американець розповів, що його будинок стоїть на галявині в оточенні лісу. Він прокинувся рано вранці від дивних звуків.

Відео дня

"Я пішов на кухню і побачив там ведмедя. Він вже порився в холодильнику, шафах та в інших місцях", - розповів Черноскі.

Читайте такожПомер найстаріший кіт у світі

За словами чоловіка, він вирішив виманити ведмедя з дому і почав шуміти біля гаража, хижа тварина зацікавилася і пішла на звук. Однак біля дверей його щось налякало, і він напав на господаря будинку.

"Як тільки ми подивилися один на одного, він тут же вдарив мене... і після того, як я забрався геть з дороги і почав кричати, він втік", - повідомив американець.

Після "спілкування" з ведмедем Черноскі потрапив в лікарню, де йому наклали шви. На пам'ять про зустріч з ведмедем у чоловіка залишилися глибокі шрами.

Тварина злякалася і вдарила чоловіка / Фото Courtesy Dave Chernosky

Як повідомляв раніше УНІАН, в день, коли в Міністерстві освіти України призначили нового керівника, до будівлі відомства приповз екзотичний гість - гондураський вуж. Плазуна біля установи, побачили самі педагоги.