Тільки 1% людей знайдуть непосидливого півня серед кіз за 10 секунд: цікава головоломка

Не припускайтеся деяких помилок, та зможете впоратися із завданням вчасно.

Не виключено, що ви наділені унікальною уважністю, кмітливістю та маєте неперевершений зір. Це просто перевірити - знайдіть на зображенні-головоломці непосидливого півня дуже швидко й можете називати себе унікумом.

Лише 1% людей здатні розшукати домашнього птаха серед кіз за 10 секунд. Це дуже цікаве завдання й складне, оскільки кози можуть дуже сильно відволікати увагу. Крім того, ви можете витратити дорогоцінний час на розглядання чоловіка, який працює біля кіз.

Ми вам вже трохи допомогли - вказали на помилки, яких ви можете припуститися. Тепер справа за вами. Якщо готові - вмикайте секундомір та шукайте півня.

Не забувайте, що запорука успіху - наполегливість, тому у разі провалу першої спроби просто знову беріться за справу знову, але після невеликої перерви. Дайте перепочити очам та мозку й проаналізуйте, через що вам могло не вистачити часу.

Зараз ми покажемо вам, де на головоломці був півень.

Дуже заплутана оптична ілюзія вже опублікована

На подвір'ї серед споруд потрібно розшукати кількох котів, які добряче замасковані. Зазначалося, що за 12 секунд 99% людей не здатні розшукати хвостатих на зображенні.

Можливо, ви належите до 1% унікумів, які здатні впоратися із заданням вчасно, - спробуйте свої сили.

Вас також можуть зацікавити новини: