Тест на особистість по позі: схрещені ноги - замкнутість, прямі - впевненість

Тест на особистість по позі стоячи показує дивовижно точні результати. Пройдіть його і переконайтеся самі.

Наш характер постійно проявляється в різних дрібницях. Навіть те, як ми стоїмо, може вказувати на наші риси особистості. Наш тест на характер по позі людини визначить, чи схильні до самоаналізу і планування майбутнього, або ж не замислюєтеся про минуле і живете сьогоднішнім днем.

Визначити характер людини по позі стоячи неважко. Встаньте, повністю розслабившись, і прийміть найзручніше для вас положення. Воно розповість, якою людиною ви є.

Пряма поза з розставленими ногами

Якщо стоячи прямо ви злегка розставляєте ноги в різні боки, то мова вашого тіла говорить про впевнену особистість. Ваша постава випромінює впевненість у собі. Ви не боїтеся висловити свою думку так, що іншим людям стає ясно - сперечатися з вами марно.

Ви - природжений лідер, вам зручно брати на себе відповідальність і приймати рішення. Ви зустрічаєте труднощі з безстрашністю, вас важко залякати. Ви не прикидаєтеся іншою людиною, а залишаєтеся собою, тому що впевнені в своїй правоті.

Коли виникає проблема, ви стоїте на своєму, відстоюючи свою позицію з непохитною переконаністю. Ви випромінюєте потужну ауру, що залишає незабутнє враження на оточуючих. Ви можете випромінювати авторитет і владність, надихати інших людей, викликати повагу і захоплення.

Вашими головними рисами характеру є відкритість і дружелюбність. Вас дуже цікавлять нові знайомства і цікаві розмови. Ваша невимушена манера поведінки розташовує людей до себе, демонструючи щиру теплоту і доброзичливість.

У стосунках ви можете бути пристрасними та наполегливими. Ви домінуєте над другою половинкою, але залишаєтеся вірною підтримкою.

Люди, які стоять прямо з розставленими ногами, будуть успішні як підприємці, керівники компаній, менеджери, юристи, судді, політики, актори, співаки, виконавці тощо.

Одна нога попереду

Якщо ви стоїте прямо, виставивши вперед одну ногу, то мова вашого тіла говорить про ваш авантюрний характер. Ви готові пуститися у велику життєву пригоду. Ваша душа жадає нових вражень. Ви любите вивчати нові речі і легко приймаєте зміни.

Страх не владний над вами - життєві виклики ви приймаєте зі сміливістю і жагою гострих відчуттів. Подорожі, екстремальні види спорту і все, що пробуджує в вас почуття азарту, це ваші улюблені заняття.

Ваша допитлива натура робить вас цікавою особистістю з великим потенціалом. Ви здатні швидко освоїти будь-який навик і володієте природною спостережливістю. Любите пригоди, але в прийнятті рішень не поспішаєте. Ретельно плануєте, зважуєте всі варіанти, перш ніж зробити вибір.

Ви - творча особистість. У вас є хороші здібності в мистецтві, музиці, письменництві чи будь-якій іншій сфері, яка дозволяє втілити своє унікальне бачення в реальність. 

Емпатія - ваша суперсила, що дозволяє спілкуватися з іншими людьми на більш глибокому рівні. Ви добре розумієте людські емоції і здатні надати потужну підтримку. Будучи оптимістом, зустрічаєте труднощі з непохитною вірою в світле майбутнє. Ваша віра в хороший результат надихає близьких не здаватися.

У стосунках ви, швидше за все, будете спонтанними та цікавими. Ви можете знайти спільну мову з людиною, яка поділяє вашу пристрасть до нових пригод і вражень.

Ви можете стати письменником, блогером, вченим, дослідником, спортсменом, художником, артистом тощо.

Поза зі схрещеними ногами

Якщо стоячи прямо ви схрещуєте ноги, то мова тіла говорить про вашу інтровертність.

Ви замкнута, нетовариська людина. Прагнете спостерігати і слухати, ретельно оцінюючи ситуації і людей, перш ніж вступати в контакт. Такий підхід дозволяє встановлювати глибокі та змістовні зв'язки з іншими людьми, але іноді вас неправильно сприймають як жорстку або неприступну людину.

Ваша схрещена поза також натякає на захисну природу: ви ретельно охороняєте свій особистий простір і свої емоції, побоюючись підпускати інших занадто близько. Однак не варто приймати вашу стриману натуру за відстороненість. Ваша уважність і допитливий розум вбирають кожну деталь, дозволяючи розуміти ситуацію з глибиною, яку інші можуть упустити.

Може ви і не найгучніший голос в кімнаті, але ваша присутність відчувається. Під зовнішньою відстороненістю ховається люта незалежність. Ви покладаєтеся на себе, впевнені у власних рішеннях і не залежите від чужої думки.

Вас також можуть зацікавити новини: