Кілька років не мила голову шампунем: студентка розповіла про новий метод очищення волосся

Послідовниця методу "no poo" стверджує, що тепер її волосся має кращий вигляд, аніж тоді, коли вона використовувала для миття шампунь.

Екосвідома студентка Іріс Хейккінен з Фінляндії розповіла, що до вересня 2017 року шукала альтернативи миттю волосся шампунем, оскільки від нього у неї свербіла шкіра голови.

Дівчина поділилася, що потім відкрила для себе "no poo" метод (миття голови без шампуню) - мила голову оцтом та харчовою содою, які мають допомагати позбавлятися жиру та бруду, пише Mirror.

Видання дізналося, що дівчина підібрала собі новий метод миття голови, і дотримується його вже упродовж кількох років.

"…після подальших досліджень і відкриття методу "no poo" в групах у Facebook вона тепер використовує воду та трохи кокосової олії лише раз на пару місяців - і каже, що її волосся ніколи не мало кращий вигляд", - дізналися журналісти.

Цікаві новини про миття волосся - сьогодні це варто прочитати

Раніше УНІАН пояснював, як правильно мити голову покроково. Спершу потрібно розчесати сухі пасма й нанести той засіб, яким ви збираєтеся мити голову. Шампуню радять наносити стільки, щоб його кількість була такою ж, як діаметр монети номіналом 5 копійок.

Засіб потрібно розбавити водою й зробити так, щоб утворилася піна. Після цього його наносять на шкіру голови та коріння волосся. Шампунь потрібно втирати подушечками пальців масажними рухами. Утвореною піною вимивають решту волосся. Потім шампунь змивають і повторюють процедуру.

Вас також можуть зацікавити новини: