Невловимий леопард: мережу підкорила вірусна оптична ілюзія

Випадкове фото дикої природи стали справжнім викликом для тих, хто полюбляє оптичні ілюзії.

Ця вірусна оптична ілюзія точно заведе вас у глухий кут. Помітити тварину посеред густих трав та дерев зможуть лише генії.

Одна зі світлин Сурабха Бхарті, опублікована виданням The Sun, наробила справжнього галасу у мережі. Здавалося б, що це звичайне фото дикої природи, якби не одна неочевидна деталь. Ваше завдання максимально просте: уважно розгляньте фото та спробуйте якомога швидше знайти на ньому леопарда. 

Це інтригуюче зображення привернуло увагу користувачів мережі, демонструючи дивовижні навички цих невловимих кішок зливатися з навколишнім середовищем. Для більшості це зображення є оптичною ілюзією, оскільки леопард майже непомітний серед травинок, зелених рослин і пагорбів.

Якщо ви не впоралися із цим завданням, то не варто розчаровуватися, адже леопард дійсно майстерно сховався. Нижче публікуємо відповідь на цю головоломку. 

Раніше УНІАН публікував складну оптичну ілюзію, на якій потрібно знайти маленького їжачка. На пошук тваринки у вас буде всього 15 секунд.

Також можете спробувати вирішити "мультяшну" головоломку з каченятами. Тільки уважна людина може знайти серед них курча за 8 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: