Треба знайти дику качку за 11 секунд: оптична ілюзія з каверзою

Для того, щоб вчасно впоратися з оптичною загадкою, доведеться збільшити масштаб зображення.

Візуальні загадки про тварин для дітей та дорослих можуть допомогти відчутно покращити уважність та логічне мислення. Крім того, можна перевірити гостроту свого зору.

Спробуйте впоратися з такою оптичною ілюзією - на першому плані водойма, потім зелень та дерева, і десь серед усього цього є дика качка. Це завдання з підступом, тому не поспішайте з висновками щодо побаченого. Ваші очі можуть бути обмануті. Щоб зрозуміти, де ж справді знаходиться птах, потрібно буде збільшити масштаб зображення. 

На це треба витратити буквально мілісекунди, оскільки на саме завдання відвести слід лише 11 секунд.

Що може призвести до поразки:

  • безцільне розглядання краєвидів;
  • зосередження лише на одній ділянці зображення.

Спробуйте охопити поглядом всю оптичну ілюзію, збільште масштаб і потім дуже швидко й детально її вивчіть. Звертайте увагу на все, що може нагадати птаха. Варто зазначити, що качка може бути в дуже несподіваному місці, і ви її навіть можете переплутати з чимось неживим.

Розкриємо правильну відповідь на загадку - качка була з правого боку зображення. Каверза полягала у тому, що пташку можна сплутати з гілкою дерева.

Загадка з підступом вже розміщена  - що слід зробити

Серед чималої кількості літер потрібно лише за 7 секунд розшукати цифру. Каверза полягала у тому, що є цифра, яку можна сплутати з буквою. Будьте уважні, цифра на зображенні-загадці тільки одна.

Вас також можуть зацікавити новини: