Попри складність приготування десерту, він є дуже смачним та запам'ятається надовго.
Якщо ви маєте вдома трохи лікеру Baileys або хочете просто зробити чудовий та незвичайний десерт, то варто звернути увагу на рецепт кавового торта з цим напоєм. Видання delish розповіло, як приготувати шоколадний пиріг з кремом Baileys, який стане гарною ідеєю для будь-якого святкування.
Розігрійте духовку до 180 °C та змастіть форму для запікання кулінарним спреєм або олією.
У середній мисці збийте коричневий цукор, какао-порошок та еспресо-порошок. Окремо у великій мисці ручним міксером збийте масло, цукор, коричневий цукор та розпушувач до однорідної маси.
"Додайте яйця, по одному, збиваючи до однорідності після кожного додавання. Додати молоко, сметану та віскі Бейліс і збивати до однорідної маси. Поступово всипати борошно", - додають у матеріалі.
Далі виливаємо половину тіста у підготовлену форму, зверху викладаємо начинку та виливаємо решту тіста.
Потім у середній мисці збийте цукор, борошно, какао-порошок, еспресо-порошок та сіль. Додайте вершкове масло та збийте до однорідної маси. Після чого викладіть начинку на тісто рівним шаром.
Випікайте пиріг, накриваючи фольгою впродовж останніх 10-15 хвилин, якщо країн мають занадто темний вигляд. Загалом запікати коржі потрібно 60-75 хвилин. Далі поливаємо шоколадом та даємо охолонути 10-15 хвилин перед тим, як нарізати. Після чого можна смакувати!
Раніше кулінар поділилася легким рецептом приготування броколі. За її словами, для приготування цієї страви вам знадобляться також часник та пармезан.
Крім того, кондитер розкрив секрет приготування ідеального брауні. Цей десерт заслуговує на окреме визнання, адже готується він дуже просто та підійде для будь-якої події.