Скандальну Третьякову застукали за дивною поведінкою біля Зеленського в Раді (відео)

У мережі жартома припустили, що депутатка є пристрасною фанаткою президента.

Депутата від «Слуги народу» Галину Третьякову викрили на дивній поведінці, коли за трибуною зі своїм щорічним посланням виступав президент Володимир Зеленський.

Відео виклав у Facebook фотограф Ян Доброносов.

Читайте такожОпубліковано повний текст послання Зеленського до Ради (фото, відео)

Під час виступу Зеленського, що розповідав про переваги відкритого ринку землі, Третьякова постійно кивала головою. У мережі реакцію жінки зрозуміти не змогли.

Хтось з коментаторів припустив, що причиною може бути психічне захворювання. Інші користувачі з дій депутатки відкрито жартували: «Нагадала Добкіна молодшого», «В жінки приступ, а ви знімаєте… А можливо і «слуховий оргазм», «На перших партах в школах теж завжди такі були», «Пристрасна фанатка», «Може у неї просто музика в навушниках?».

Галина Третьякова неодноразово потрапляла у скандали. Найгучніше прізвище депутатки згадували, коли вона заявила про «дітей низької якості». Через розголос у мережі жінці довелось виправдовуватися.

Нещодавно Третьякова розповіла, що після закінчення каденції в Раді хотіла б купити корів і гнати самогон. Депутатка є авторкою законопроекту, який фактично легалізує самогоноваріння.

Зеленський у Раді: про що говорив президент 20 жовтня