За допомогою цієї спеції ви отримаєте поживну та смачну каву.
Доктор медицини, гастроентеролог Вілл Булсевіч розповів, що варто додати до кави, щоб посилити її корисні властивості, пише eatingwell.com.
"Хочете приправити свою ранкову каву? Ось що я додаю, щоб надати гостроти своєму дню", - зазначив він.
Хоча багато спецій, які рекомендує Булсевич, є сезонними фаворитами, він дає "зелене світло" на їхнє використання в будь-яку пору року.
"Кориця - це основа. Вона солодка, добре поєднується з усім, і її можна поєднувати з іншими спеціями", - зазначив він.
Додаєте ви корицю в кавову гущу чи додаєте її після заварювання, ви не помилитеся й отримаєте поживну та смачну каву.
Для ще більшого ефекту Булсевич рекомендує спробувати каву з гарбузовими спеціями (кориця, імбир, мускатний горіх і гвоздика).
Три його улюблені спеції для кави - кориця, куркума та імбир.
"Разом вони просто чудові. Зазвичай я також додаю трохи соєвого молока", - розповів доктор.
Зазначається, що поєднання куркуми та імбиру - це багата на антиоксиданти суміш, що забезпечує такі переваги, як підтримка здоров'я серця, зменшення запалення та полегшення болю в шлунку.
Нагадаємо, раніше УНІАН, як прибрати гіркоту з кави без цукру та молока.