Будуть свіжими ще декілька тижнів: експерт розповів, як краще зберігати авокадо

Для цього методу знадобляться контейнер та небагато води.

Авокадо стало дуже відомим завдяки своїм корисним властивостям, смаку та універсальності. Проте ті, хто люблять цей фрукт, знають, як складно зберегти його свіжим. Про це пише Mirror

У виданні нагадали, що при кімнатній температурі недозрілі авокадо можуть дозрівати від чотирьох до семи днів, а дозрілі зберігаються кілька днів. Проте є способи, які можуть продовжити зберігання авокадо та запобігти його викиданню. 

Зокрема користувач TikTok під ніком Creative_explained поділився порадами, як це зробити.

За його словами, для цього потрібні контейнер та небагато води. 

"Наповніть герметичний контейнер водою і додайте авокадо", - зазначив він.

Після чого користувач соцмережі поклав контейнер у холодильник.

Завдяки такому методу авокадо буде зберігатися значно довше. 

Інші цікаві матеріали про авокадо

Раніше шеф-кухар з America's Test Kitchen Кейт Бернот розповіла, як зробити, аби авокадо дозріло в 10 разів швидше. За її словами, для цього потрібно покласти незрілі авокадо в пакет із бананом. 

"Я спробувала це... І менше ніж за два дні в мене були готові до тако стиглі авокадо. Мій чоловік думає, що я володію магічними здібностями щодо дозрівання фруктів, але насправді я просто використовувала просту науку", - запевнила Бернот.

Також стало відомо, як зробити так, аби авокадо стало смачнішим. Зокрема експерти радять використовувати бальзамічний оцет, який діє як антиоксидант, а також надає характерного кислуватого смаку.

"Кремовий авокадо добре поєднується з терпкістю бальзамічного оцту. Для додаткового смаку ви також можете додати трохи солі або пластівців чилі", - запевняють фахівці. 

Вас також можуть зацікавити новини: