Авокадо забезпечує організм корисними жирами та необхідними поживними речовинами / колаж УНІАН, фото pixabay, ua.depositphotos.com

Авокадо - популярний і універсальний фрукт, з якого можна приготувати безліч страв. І за словами експертів з їжі, є перевірений спосіб зробити його смак набагато кращим - потрібно додати один дешевий інгредієнт, пише Daily Mirror.

Авокадо забезпечує організм корисними жирами та необхідними поживними речовинами. Зокрема, цей фрукт містить клітковину, мінерали, а також вітаміни, включно з: E, K, C і вітаміни групи B. Авокадо корисні для здоров'я серця і можуть використовуватися як набагато здоровіша альтернатива іншим продуктам з високим вмістом насичених жирів.

Говорячи про те, чим можна поліпшити смак авокадо, експерти порадили використовувати бальзамічний оцет.

Відео дня

"Додавання бальзамічного оцту діє як антиоксидант, а також надає характерного кислуватого смаку. Кремовий авокадо добре поєднується з терпкістю бальзамічного оцту. Для додаткового смаку ви також можете додати трохи солі або пластівців чилі", - йдеться в публікації.

Авокадо - простий рецепт, як поліпшити смак

Приготувати смачну страву з авокадо та бальзамічним оцтом дуже швидко та легко. Цей процес займе всього кілька хвилин.

Просто розріжте авокадо на четвертинки та збризніть бальзамічним оцтом. Потім посипте морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком. Можна додати кілька помідорів чері та свіжий базилік, щоб надати додаткового смаку.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що буде, якщо їсти авокадо щодня.

Вас також можуть зацікавити новини: