
Авокадо - популярний і універсальний фрукт, з якого можна приготувати безліч страв. І за словами експертів з їжі, є перевірений спосіб зробити його смак набагато кращим - потрібно додати один дешевий інгредієнт, пише Daily Mirror.
Авокадо забезпечує організм корисними жирами та необхідними поживними речовинами. Зокрема, цей фрукт містить клітковину, мінерали, а також вітаміни, включно з: E, K, C і вітаміни групи B. Авокадо корисні для здоров'я серця і можуть використовуватися як набагато здоровіша альтернатива іншим продуктам з високим вмістом насичених жирів.
Говорячи про те, чим можна поліпшити смак авокадо, експерти порадили використовувати бальзамічний оцет.
"Додавання бальзамічного оцту діє як антиоксидант, а також надає характерного кислуватого смаку. Кремовий авокадо добре поєднується з терпкістю бальзамічного оцту. Для додаткового смаку ви також можете додати трохи солі або пластівців чилі", - йдеться в публікації.
Авокадо - простий рецепт, як поліпшити смак
Приготувати смачну страву з авокадо та бальзамічним оцтом дуже швидко та легко. Цей процес займе всього кілька хвилин.
Просто розріжте авокадо на четвертинки та збризніть бальзамічним оцтом. Потім посипте морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком. Можна додати кілька помідорів чері та свіжий базилік, щоб надати додаткового смаку.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що буде, якщо їсти авокадо щодня.