До яєць потрібно додати один незвичний інгредієнт.
Яйця завжди є чудовим вибором для сніданку. Існує дуже багато різних способів їхнього приготування та споживання, тому завжди можна відшукати для себе новий смак. Яєчня, яйця-пашот та варені яйця - це смачно, однак найбільше людям подобаються класичні просмажені яйця із золотистим жовтком. Тому якщо ви хочете додати в цей сніданок трохи різноманітності, то перед приготуванням варто додати до пательні лише один інгредієнт. Про це пише Express.
За словами кулінарів Sift and Simmer, додавання кунжуту до смажених яєць надасть їм приємної хрусткості та горіхового смаку.
"Насіння, яке часто використовується в азійській кухні, надає смаженим яйцям чудової хрусткої основи. А якщо додати до них трохи перцевої олії, ви отримаєте ще більше смаку, що зробить їх чудовою альтернативою вашому звичайному сніданку або бранчу", - розповіли експерти.
Кулінари додали, що ці яйця підійдуть не лише для чудового сніданку, але й будуть смачними на рисі або локшині, які можна приготувати на вечерю.
Розігрійте пательню на середньому вогні, висипте кунжут та обсмажуйте його близько 30 секунд, після чого налийте олію. Розбийте яйця над кунжутом та накрийте сковороду кришкою, залишився маленький проміжок для виходу пари.
Після чого почекайте близько 4-5 хвилин або дивіться за виглядом яєць.
"Коли час закінчиться, за допомогою лопатки зніміть яйця зі сковороди. Перекладіть їх на тарілку і подавайте з додатковим кунжутом або перцевою олією, а також сіллю і перцем за смаком", - порадили у матеріалі.
Раніше експерт розповіла, як приготувати домашній полуничний джем, який добре поєднуються з хлібом, тістечками та навіть сиром. Вона наголосила, для приготування джему вам потрібно лише кілька простих інгредієнтів, однак у цьому рецепті цукор не потрібен.
Водночас відомий кулінар поділилася рецептом бананово-шоколадних мафінів. За її словами, такі мафіни можуть стати вашими новими улюбленими смаколиками.
"Банан і шоколад - чудове поєднання, і ці кекси в американському стилі дуже подобаються дітям. А ще їх дуже легко готувати", - підкреслила кулінар.