Жінку цькували у школі через незвичайне прізвище: що вона придумала

Зараз їй 31, але травми дитинства досі не дають жінці спокійно жити.

Жінка "приховувала своє справжнє прізвище" після того, як вчитель публічно висміював її.

Як повідомляє Mirror, зараз жінці 31 рік, але вона досі травмована болючим досвідом дитинства. У всьому винне її незвичайно довге прізвище. У якийсь момент її почали цькувати у школі та в суспільстві, довге прізвище не вміщалося в графу офіційних документів. 

Впродовж багатьох років жінка захищала своє прізвище, а потім почала його приховувати. Замість нього вона називала своє "по-батькові". 

"Я працюю у відділі продажів і я точно знаю, що якби хтось із моїх клієнтів знав моє юридичне прізвище, вони б, мабуть, вагалися, чи хочуть зі мною працювати. Я знаю, що це невігластво, але просто робить моє життя в десять разів легшим", - сказала жінка.

Мати не підтримує вибір доньки, вважаючи, що вона "зрікається свого роду" і  намагається "приховати", ким вона є насправді. 

"Вона сказала, що я приховую, ким я є насправді, і прикидаюся кимось, ким я не є, і почала говорити про те, що я потребую допомоги психолога. Я поклала слухавку. Ми зайшли в глухий кут, і вона сказала, що якщо я колись вийду заміж і зміню прізвище, вона ніколи мені не пробачить", - каже жінка.

Коментуючи її публікацію, один користувач сказав: "Ти доросла і можеш мати будь-яке ім’я та прізвище, яке вибереш".

Інший користувач додав: "Якщо люди здіснюють фізичне та психічне насильство над вами через прізвище, я б спробував змінити його юридично. Але якщо серйозно, ви можете шанувати свій рід в інших випадках, прізвище - це лише тимчасове слово".

Нагадаємо, популярні дитячі імена залежать від того, про що люди говорять у певний рік: багато хто х батьків вирішують назвати своїх дітей на честь вигаданих персонажів, які вплинули на їхнє життя, або навіть черпають натхнення з імен, які знаменитості дали своїм дітям. Останнім часом незвичайне ім'я для хлопчика набуло популярності. Як назвати сина у 2023 році - читайте у матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: