Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив голова Севастопольської міської державної адміністрації Володимир ЯЦУБА на апаратній нараді у понеділок, 16 січня.
В.Яцуба наголосив, що «вихід у нас тільки один – овочесховища. Влітку заготовлювати, а взимку регулювати ціну». Як додав він, процес цей вже розпочався, зокрема, одна з фірм відновила колишнє колгоспне сховище, «і дякуємо їм за це». Разом з тим, як вважає В.Яцуба, «потрібно цей процес брати під контроль і стимулювати будівництво овочесховищ».
Голова міськдержадміністрації повідомив, що на сьогодні на центральному ринку Севастополя розкид цін на картоплю становить від 3 до 8 грн., 1 кг сиру коштує 20 грн., 1 кг свинячої вирізки – 65 грн., 1 кг грудинки індичої – 50 грн., 1 кг курки - 30 грн. «М`ясо дорожче, ніж у Києві. Тому нас критикують правильно», - відзначив він.
Крім того, на думку губернатора, працювати над зниженням цін потрібно також шляхом створення умов – «проведенням ярмарків і таке інше».