Так, у 2012 році "Бровар" збільшив виробництво пива на 2% до 1,034 млн дал. в порівнянні з 2011 роком.
Про це повідомили кореспонденту УНІАН в обласному управлінні агропромислового розвитку.
Газованої мінеральної води ЗАТ «Бровар» минулого року виробило 280 тис. дал, що на 3% більше, ніж у 2011 році.
До того ж обсяг виробництва солодких вод і квасу на підприємстві зріс у 2012 році на 28% - до 217 тис. дал.
Довідка УНІАН. Пивзавод «Бровар» бере початок у 17 століття, коли в Микулинцях Тернопільської області почали варити пиво. У 1993 році на базі державного пивзаводу було створене «Орендне підприємство Микулинецький пивоварів».
У 1995 році підприємство реорганізовано у ВАТ «Бровар».
З 1997 року на заводі введена в дію лінія розливу мінеральної столової води, а також розпочато власне виробництво світлого, темного та карамельного сортів солоду.
Основний ринок збуту ЗАТ «Бровар» - Тернопільська область. Тут продається 45% всього пива. Також продукція заводу відправляється у сім інших областей України
Всього ЗАТ «Бровар» випускає 17 світлих і темних сортів пива.
Акції товариства належать фізичним особам-резидентам.