Позитивна тенденція зберігається.
В Україні зросло виробництво круп з вівса, рису, ячменю та жита.
Читайте такожУкраїнські аграрії зібрали перші 100 тисяч тонн зерна нового врожаю
Про це повідомляє ТСН.ua.
Виробництво зросло у травні цього року і тенденція зберігається. Виготовлення сипучих з вівса, рису, ячменю та жита зросло на 43,4 %.
Своєю чергою, продукти переробки зернових навпаки знижуються. Борошно на 24,5%, а хліб і хлібобулочні вироби на 15,6%. Виробництво макаронних виробів впало на 18,7% висівок на 13,7%, в кормів на 4,8%.
Як повідомляв УНІАН, у Державній службі статистики назвали продукти, які найбільше зросли в ціні від початку цього року. Найбільше виросла у ціні гречка. Крупа здорожчала майже на 30%. Кілограм обійдеться у 35 гривень.