Енергетики повернули світло ще в 4 тисячі будинків на Київщині, Донеччині та Дніпропетровщині

Незважаючи на активні бойові дії на Донеччині електромонтери протягом доби змогли відновили електроживлення 10 населених пунктів Донецької області.

За минулу добу енергетики повернули світло для понад 4000 тисяч родин у 20 населених пунктах Київської, Дніпропетровської та Донецької областей.

Про це повідомили у ДТЕК.

"Енергетики продовжують повертати світло в Ірпінь, Бучу, Гостомель, Романівку, Дмитрівку, Андріївку. У Вишгородському районі частково заживили село Олізарівку. Загалом за минулу добу світло повернули для 1 543 родин. Продовжуються також роботи над точковими заявками клієнтів та відновленням постійних схем електропостачання", - повідомили в компанії.

Незважаючи на активні бойові дії на Донеччині електромонтери протягом доби змогли відновили електроживлення 10 населених пунктів Донецької області. Це дозволилио повернути світло до осель 1 933 родин у Бахмутському, Покровському та Краматорському районах.

"Бойові дії в регіоні тривають, через що регулярно пошкоджується енергообладнання. Наразі без світла – 243 населених пункти Донецької області. Найбільш складні напрямки – Лиманський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький та Великоновосілківський. Фахівці компанії чекають на дозвіл від Збройних сил України для того, аби проводити ремонти ліній", - повідомили в ДТЕК.

Артилерійські обстріли активізувались також у Дніпропетровській області. Через це були пошкоджені мережі, що живлять 9 населених пунктах Криворізького району, котрий межує з Херсонською областю. За 2 квітня енергетики повернули світло всім у всі 600 будинків, що лишилися без світла через обстріл.