Підключення до найвигідніших газових тарифів займає лише 3 дні – Нафтогаз

В ГК «Нафтогаз України» зазначили, що з середини серпня майже 900 домогосподарств подали заявки на перехід до ГК «Нафтогаз України».

В середньому час підключення до нового постачальника газу займає 3 дні.

Про це інформує офіційний сайт Газопостачальної компанії «Нафтогаз України».

В компанії наголосили, що для максимально швидкої зміни постачальника необхідно максимально повно формувати заявку на підключення.

«Частина клієнтів, які подали заявку на зміну постачальника, не завантажили увесь пакет необхідних документів. В таких випадках строки переходу до ГК «Нафтогаз» залежали від швидкості надання необхідних документів», - йдеться в повідомленні.

В ГК «Нафтогаз України» зазначили, що з середини серпня майже 900 домогосподарств подали заявки на перехід до ГК «Нафтогаз України». Для 46% нових клієнтів мотивацією змінити постачальника стала можливість підключити тариф «Річний».

«Тариф «Річний» допомагає застрахуватися від зростання цін на газ в період високих цін (опалювальний сезон). Тож всі охочі можуть зафіксувати ціну газу на 12 місяців і платити за блакитне паливо рівними частинами впродовж року», - наголошує прес-служба ГК «Нафтогаз України».

Для третини нових клієнтів мотивацію обрати постачальником ГК «Нафтогаз України» стала ціна газу в рамках базових тарифів: «Місячний» та «Річний».

Нагадуємо, що до заявки на приєднання потрібно додати копії: паспорту (всі сторінка з помітками), ІПН, документів на право власності чи розпорядження об’єктом газопостачання. Також, якщо житлом володіють не одна особа, а декілька, то підписати заяву на приєднання потрібно усім власникам помешкання.