За його словами, під час карантину ресторани отримували до 60% виручки саме у вихідні.
У зв'язку із запровадження в Україні карантину вихідного дня, у закладах громадського харчування вимушено скорочують персонал.
Читайте такожНе тільки "Велюр": журналісти показали, як дружина нардепа Тищенка заробляє під час карантину (відео)
Про це розповів ресторатор Максим Храмов на ток-шоу "Право на владу".
"Зрозуміло, що до 30% людей нам доведеться скоротити або зменшити їм навантаження. Тому що 50-60% виручки останнім часом приносять тільки вихідні", - пояснив бізнесмен.
За його словами, таку тенденцію спостерігають впродовж кількох останніх місяців, оскільки "люди самі себе карантинять".
"Тому що навантаження того психозу, який на них нападає з усіх боків, з усіх ЗМІ. Це по-перше. По-друге, ніде правди діти, дійсно, у більшості є вже і близькі, і родичі, які хворіють або перехворіли. Люди розуміють, що це дійсно є", - додав Храмов.
Читайте такожЗа гроші з "коронавірусного фонду" не придбали жодного апарату ШВЛ
Він зазначив, що українці "природнім шляхом скорочують свої соціальні контакти".
"Весь час ми вважаємо, що громадяни - вони дурники, якими треба керувати, і вести їх, як стадо. У нас люди розумні. Вони самі собі обмежують контакти, коли відчувають, що є загроза", - наголосив ресторатор.