Ілон Маск продає свій останній особняк

У травні 2020 року весь портфель нерухомості Ілона Маска оцінювався в $100 млн - це були сім особняків в Лос-Анджелесі і Сан-Франциско.

Засновник Tesla Ілон Маск вирішив продати останній з належних йому будинків - великий особняк в районі затоки Сан-Франциско.

Продавши цей будинок, Маск формально виконає свою обіцянку, дану трохи більше року тому, коли він оголосив, що продасть всю свою нерухомість і значну частину іншого майна.

"Вирішив продати свій останній будинок, що залишився у мене. Потрібно, щоб його купила якась велика сім'я, яка буде в ньому жити. Це особливе місце", - написав Маск у Twitter.

Обіцянку Маск дав у відповідь на критику з приводу свого значного статку. А повідомлення про продаж останнього будинку з'явилося через тиждень після публікації даних розслідування ProPublica про те, що 25 найбагатших американців, і Ілон Маск в їх числі, платили значно менший податок на прибуток, ніж повинні були за загальними правилами.

Читайте такожЖарт Ілона Маска обвалив курс биткоїнаУ травні 2020 року весь портфель нерухомості Ілона Маска оцінювався в $100 млн - це були сім особняків в Лос-Анджелесі і Сан-Франциско. З продажем останнього будинку у бізнесмена не залишається у власності житлової нерухомості. Сам він з минулого року живе в Техасі, де орендує будинок у контрольованої ним компанії SpaceX за $50 тис, передає kommersant.

Вас також можуть зацікавити новини