Рейтинг сайтів з роботою в Україні

НК

В Україні чимало сайтів, які надають необхідну інформацію стосовно вакансій, вимог та можливостей.

В Україні останні роки найчастіше шукають роботу через інтернет за допомогою різних ресурсів. Крім українських, є чимало таких корисних міжнародних ресурсів, як indeed.com та monster.com.

Що стосується українських ресурсів, що також популярні серед користувачів, то до них належать rabota.ua або work.ua. Серед українців за ефективністю існує й свій рейтинг найкращих сайтів.

Рейтинг сайтів для пошуку хорошої роботи

В Україні чимало сайтів, які надають необхідну інформацію стосовно вакансій, вимог та можливостей. Всі вони доступні, безоплатні та мають постійне оновлення пропозицій.

Рейтинг найкращих українських сайтів:

  • Rabota.ua;
  • Work.ua;
  • Layboard.com;
  • Djinni.co;
  • Dou.ua;
  • OLX.ua.

У кожного сайту є свої особливості, переваги та своєрідні "нюанси". Вони відрізняються кількістю актуальних пропозицій від роботодавців з України.

Rabota.ua

Один з найбільших сайтів для пошуку роботи в Україні, який має чимало щоденних пропозицій, Rabota.ua. Він публікує безліч вакансій з різних категорій та сфер. Користувачі можуть знайти роботу за кількома критеріями й сортувати результати за допомогою фільтрів. Ресурс дає змогу шукати вакансії по переліку ключових слів та за містом, зарплатою, категорією та професією.

У сайту Rabota.ua є свої особливості. Ресурс містить вакансії, які втрачають актуальність, а тому краще відразу відповідати роботодавцю. Деякі користувачі надають не всю інформацію про вакансії, що також потрібно враховувати.

Work.ua

Ще один популярний та зручний для українців сайт, який доступний в будь-який момент, Work.ua. Він містить велику кількість вакансій з різних сфер. На ресурсі можна знайти й пропозиції стосовно стажування чи практики, що надасть досвід.

Користувачі можуть переглядати роботу за потрібними критеріями та завантажувати своє резюме, щоб швидше знайти роботу.

Сайт надає можливість знайти роботу або пошукати працівників для свого бізнесу, а зв'язок можливий з будь-якої сторони. Після реєстрації користувач можете дізнатися про найактуальніші вакансії, почитати професійні статті, проаналізувати зарплати та порівняти їх зі своєю або з аналогічними посадами в інших компаніях.

Layboard.com

Популярним сайтом для пошуку роботи є й Layboard.com. Він пропонує послуги для знаходження роботи та для рекрутерів, які прагнуть знайти хорошого кандидата. Користувачам надається безоплатний обліковий запис, який дозволяє їм створювати резюме та переглядати вакансії.

Плюси сайту Layboard.com:

  • Зручний інтерфейс сайту. Велика кількість розділів доволі швидко переглянути та знайти.
  • Можливість переглядати тисячі вакансій з різних галузей.
  • Заявки на вакансії можна подавати прямо з сайту.
  • Можливість отримати повідомлення про нові вакансії за заданими параметрами.
  • Інструменти для оцінки кандидатів, такі як опитування та тестування.

Сайт часто використовується й для пошуку роботи за кордоном. Проте ресурс не дає можливості приховати конфіденційні дані про роботу та на ньому не можна переглядати оцінки та відгуки про кандидатів чи роботодавців.

Djinni.co

Сайт Djinni.co містить безліч вакансій від українських компаній різних сфер. Ресурс має соціальну мережу, досить цікаву для користувачів.

Серед особливостей ресурсу – він містить багато реклами та на ньому недостатньо детальної інформації про працедавців.

Dou.ua

Dou.ua містить різноманітні вакансії. Користувачі можуть переглядати пропозиції за різними критеріями та завантажувати резюме. Додатково платформа має форум, де користувачі можуть обмінюватися досвідом та ділитися інформацією про роботодавців та посади.

Потрібно знати, що на Dou.ua деякі розділи дуже обмежені та не мають достатньо детальної інформації, а також є розділи, що можуть бути доступні лише за платну підписку.

OLX.ua

OLX.ua є великим сайтом для пошуку роботи в Україні.

Потрібно пам'ятати, що на OLX.ua не всі пропозиції актуальні та не всі роботодавці відповідають регулярно.