ТОП-3 банківських продуктів та сервісів для ФОП від ПУМБ

НК

Полегшити ведення бізнесу за турбулентних обставин одним із перших підприємцям запропонував ПУМБ

Сучасний бізнес вимагає гнучкості та адаптації до змін. Підприємці, які вміють швидко реагувати та своєчасно задіювати у своїй роботі нові продукти та технології – здатні ефективно вести справи за будь-яких умов.

За останні півтора роки банки неабияк попрацювали над тим, аби їх сервіси відповідали вимогам найчисельнішого сегменту – ФОП, турбуючись не тільки про їх час, а й про безпеку.

Полегшити ведення бізнесу за турбулентних обставин одним із перших підприємцям запропонував ПУМБ. Тож, на прикладі найбільшого українського комерційного банку розглянемо ТОП-3 дистанційні послуги, які точно варті уваги ФОП.

1. "всеБІЗНЕС": великі кредити для ФОП просто та онлайн

Проблемою №1 для багатьох підприємців став брак обігових коштів.

Та банк ПУМБ вчасно запропонував онлайн-кредит "всеБІЗНЕС", який дозволяє фізичним особам-підприємцям отримати позику до 750 тис. гривень цілком дистанційно.

Кошти можуть бути використані на будь-які потреби бізнесу: виплату заробітної плати співробітникам, розрахунки з постачальниками за товари чи послуги, придбання обладнання та навіть розширення власної справи. Що важливо – отримати онлайн-позику може навіть новостворений ФОП, незалежно від дати реєстрації бізнесу. 

Процес подачі заявки та отримання рішення про схвалення кредиту дуже простий, адже все, що потрібно зробити – заповнити коротку анкету на сайті ПУМБ. Після погодження кредиту та підписання онлайн-договору гроші надійдуть на рахунок за лічені хвилини та будуть одразу доступні до використання.

2. Сервіс SMART ОПЛАТА: онлайн-платежі із рук в руки

Одним із ключових факторів, який допомагає підприємцям успішно протистояти викликам часу, є можливість надавати клієнтам різні способи розрахунків, включаючи безготівкові. Тож ще одним кроком уперед став сервіс SMART ОПЛАТА, запропонований ПУМБ, який дозволяє ФОП приймати платежі через сканування клієнтами QR-коду за допомогою одного лише смартфону.

Сервіс виявився незамінним під час перебоїв з електропостачанням, адже для виставлення рахунку потрібен лише телефон або друковані QR, які можна заздалегідь розмістити у торговому приміщенні. Варто віддати належне, що і приймати оплату так теж значно безпечніше.

З головного – підключається SMART ОПЛАТА віддалено та дуже швидко.

3. Віртуальна карта: відкривай онлайн

Мати доступ до сучасних інструментів управління фінансами – дуже важливо. Тож ПУМБ не зволікаючи запропонував підприємцям ще одну дистанційну опцію –  віртуальну картку для ФОП, відкрити яку можна у будь-який зручний час прямо у мобільному застосунку ПУМБ Digital Business.  

Віртуальна картка – це цифровий аналог звичайної банківської пластикової карти. Вона існує лише в електронному вигляді та може використовуватися для проведення платіжних операцій в Інтернеті або для безконтактних розрахунків за допомогою Apple Pay та Google Pay, а також зняття коштів у безконтактному банкоматі.

Однією з найбільших переваг віртуальної картки ФОП у ПУМБ є можливість здійснювати Р2В перекази без комісії, просто за її номером. Це надзвичайно зручно, особливо для тих підприємців, чий бізнес пов'язаний з торгівлею або наданням послуг. Гроші ж автоматично надходять на рахунок підприємства.

Переконатись у швидкості та зручності дистанційних продуктів банку, які вже сьогодні здатні полегшити ведення власної справи, підприємці можуть тут і зараз. Для цього необхідно лише відкрити рахунок для ФОП у ПУМБ онлайн. За лічені хвилини підприємець отримає доступ до сучасного інтернет-банкінгу ПУМБ Digital Business та зможе розпочати користування будь-яким із перелічених продуктів та багатьма іншими сервісами.

Підприємницький шлях завжди сповнений несподіванок. Та головне мати поруч правильно обраного фінансового партнера, який з  глибоким розумінням ставиться до потреб бізнесу та пропонує ефективні рішення, що враховують головні запити сьогодення, серед яких безпека, діджитальність та швидкість.