Терехов: у Харкові відкрився перший в країні комунальний багаторівневий паркувальний комплекс

При створенні паркінгу були застосовані найсучасніші технології та міцні матеріали.

У Харкові розпочав роботу сучасний паркувальний комплекс заввишки сім поверхів.

Про це повідомляє в Facebook виконуючий обов'язки міського голови Харкова Ігор Терехов.

Це, за словами Терехова, перший комунальний багаторівневий паркінг не тільки в місті, а й в Україні.

"Він розташований в самому серці міста. За Театром опери та балету, в саду Шевченка. Майже три сотні місць", - розповів глава міста, додавши, що для водіїв з інвалідністю обладнані спеціальні паркувальні місця.

При створенні паркінгу були застосовані найсучасніші технології та міцні матеріали: покриття, на якому не ковзають авто, регулювання місць, гумові відбійники, покрівля, на якій не утворюється крижане покриття. При цьому вартість паркування в даному комплексі не відрізняється від вартості на інших паркінгах міста.

"А з його верхнього поверху відкривається чудовий вид - вид на майбутнє Харкова. На мікрорайони, де архітектори за моїм дорученням вже шукають місця для наступних багаторівневих паркінгів. Щоб до потрібного будинку завжди могли проїхати і машини для збору сміття, і "швидкі", і пожежники", - підкреслив Терехов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міська влада Харкова у співпраці з бізнесом починають масштабне оновлення транспортного парку. Так, в місті будуть випускати власні трамваї.