Напівпорожні "Інтерсіті" й натовпи з електричок: що відбувалося на вокзалі Києва сьогодні вранці (фоторепортаж)

В Україні 1 червня частково відновлено рух поїздів.

В Україні сьогодні частково відновили рух на залізниці - курсують десятки поїздів дальнього слідування та приміських електричок.

Перші поїзди вирушили зі столичного залізничного вокзалу рано вранці. Зокрема, "Інтерсіті+" повіз пасажирів на схід України - до Костянтинівки. Судячи з опублікованими фото, пасажирів у вагонах було не так багато, як зазвичай. Пасажири та працівники залізниці, як і належить новими правилами, одягли захисні маски.

© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН

Що стосується приміських поїздів, то вони були більш популярні у пасажирів. На платформах приміського вокзалу Києва, куди прибули електрички, перебували сотні людей, а у вагонах були зайняті більшість сидячих місць.

Як повідомляє "Страна", вокзал "Київ-Центральний" працює у звичному режимі, але з низкою обмежень. Вільно можна зайти в два зали для покупки і повернення квитків. Біля входу стоїть поліцейський, який стежить за тим, щоб люди не ігнорували носіння масок. Також з поліцейським чергує і співробітник вокзалу, який перевіряє температуру. Вхід в головний хол вокзалу можливий лише за наявності проїзного квитка.

Людей на залізничному вокзалі поки дуже мало. Багато хто прийшли, щоб купити квитки. Перед касами нанесена дистанційна розмітка, на платформах її немає.

Як повідомляв УНІАН, у Кабміні анонсували запуск поїздів у ще кілька регіонів, які раніше не потрапили під ослаблення карантину.