Завод з виробництва моторної оливи Yuko отримав престижну нагороду

НК

Запорізький завод ТОВ "СП Юкойл", відомий мастильними матеріалами під брендом YUKO, отримав престижну нагороду. У підсумках Національного рейтингу" Вибір Країни "СП Юкойл" був названий "Кращим виробником моторного масла в Україні" за підсумками 2020 року.

Це не перше підтвердження високої якості моторних олив YUKO - воно не тільки відзначено високими нагородами в Україні, а й підтверджено допусками лідерів світового автопрому, серед яких – Mercedes-Benz, VOLVO, MAN і багато інших. На даний момент мастильні матеріали YUKO продаються більш ніж в 70 країнах світу. Продукцію ТОВ "СП Юкойл" вибирають власники автомобілів, виробництва з промисловим обладнанням, агро- та інші бізнеси з різними видами техніки.

"Премія "Вибір Країни-2020" – результат наполегливої праці всієї нашої команди за більш ніж 30 років діяльності. Отримання цього почесного звання вказує на те, що продукція YUKO користується великим попитом в Україні і не тільки", - прокоментував нагороду Михайло Гришин, начальник відділу технічної підтримки клієнтів ТОВ «СП Юкойл».

Він зазначив, що завод використовує найсучасніші технології, сировину і присадки всесвітньо відомих виробників, а також проводить найсуворіший контроль на всіх етапах виробництва.

"Все для того, щоб запропонувати моторні оливи найкращої якості вітчизняним та іноземним підприємствам в різних секторах економіки, а також автовласникам по всьому світу. "Вибір країни" надихає нас докладати ще більше зусиль для створення нових продуктів і розвитку нашої компанії", – резюмував Михайло Гришин.

Керівник експертної комісії " Вибір Країни "Ілля Славгородський, коментуючи підсумки, пояснив, чому переможцем став ТОВ"СП Юкойл".

"Мета премії - сприяти подальшому розвитку компаній-переможців. Отримання нагороди - це результат пильного вивчення діяльності компанії і настроїв споживачів", – сказав Славгородський.

Він також зазначив, що при створенні Національного рейтингу "Вибір Країни" спирався на міжнародний досвід.

"Вивчивши роботу 20 рейтингових агентств, розглянувши 9 методик дослідження ринку, провівши опитування фокус-груп зі 100 компаній, які ставали лідерами ринку, ми взяли найкраще, врахували національну специфіку і створили премію, яка не просто відзначає досягнення, а й допомагає ще вище піднімати планку. Ми пишаємося українськими виробниками, які досягають лідерства не тільки на території України, а й за її межами", - додав експерт.

Довідка

  • Премія "Вибір Країни" заснована в 2014 році, щорічно відзначає кращі компанії в більш ніж 150 номінаціях. Є членом Торгово-промислової палати, що гарантує чесність і прозорість рейтингу.
  • Національний рейтинг "Вибір Країни" визначає лідерів ринку за офіційними даними органів статистики України. Нагороду отримує тільки одна компанія в певному виді діяльності. Претендентів оцінюють за фінансовими показниками та реальною позицією на ринку, враховуючи міжнародний досвід рейтингування.
  • Компанія "Юкойл" - український виробник моторних масел, мастильних матеріалів, сервісних продуктів. Надсучасний завод ТОВ "СП Юкойл" знаходиться в Запоріжжі. На підприємстві дотримуються жорстких вимог екологічної безпеки, суворо контролюють якість масел на всіх етапах виробництва. Моторні масла під брендом Yuko експортуються в більш ніж 80 країн по всьому світу.