Ігор Палиця: "За майбутнє" пропонує Донеччині справжній вибір

Лідер політичної партії "За майбутнє" Ігор Палиця впевнений, що політсила покаже гарний результат на виборах на Донбасі, оскільки вперше запропонує регіону справжню альтернативу.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами на Відкритому форумі прихильників партії у Краматорську.

"Нам тут звісно буде важко. Тому що ми говоримо людям правду. А правда не завжди зручна. Люди тут традиційно голосують за 1-2 партії. Для них це вибір без вибору. Ми з'явилися тут, щоб дати жителям Донецької, Луганської, Харківської областей вибір. І він називається краще майбутнє, гарне життя. Це наше завдання", - заявив Ігор Палиця.

У свою чергу, народний депутат від партії "За майбутнє" Дмитро Лубінець наголосив на тому, що у політсили немає завдання "набирати відсотки", але є завдання змінювати життя на краще. Тому він впевнений у хорошому результаті в регіоні.

"Наше завдання – завести нову команду у місцеві органи самоврядування. А з такою командою у нас буде результат по усій Донецькій області. Ми покажемо, що "За майбутнє" - це навіть не альтернатива. Це зовсім інший підхід, інші люди та інше бачення того, як змінювати життя. Наша команда звітуватиме перед виборцями про те, що ми робимо. У Донецькій області партія "За майбутнє" покаже дуже хороший результат", - сказав Дмитро Лубінець.