Рабінович анонсував відкриття громадської приймальні ОПЗЖ в Одесі

Парламентарій нагадав, що давно подав у Верховну Раду України законопроект про надання Одесі вільної економічної зони.

Народний депутат України, співголова політичної партії «Опозиційна платформа – За життя» Вадим Рабинович анонсував відкриття найбільшої громадської приймальні в Одеській області.

Про це повідомляється на офіційному сайті партії.

«Дорогі друзі, я не народився одеситом, але з дитинства Одеса живе в мені! Я очолював Одеський обласний штаб партії «Опозиційна платформа - За життя», тому що вважав, що це чудове місто має бути дійсно краще, воно повинно бути зразком. І не тільки тому, що туди зараз прямують туристи, і не тільки тому, що скоро вибори і якийсь дядько щось там обіцяє. А тому, що це велике місто має бути прекрасним завжди!» - заявив політик в своєму відеозверненні до одеситів.

Читайте такожРабінович розповів про мерів від ОПЗЖ на виборах

Парламентарій нагадав, що давно подав у Верховну Раду України законопроект про надання Одесі вільної економічної зони.

«Я не дарма просував проект «Порто-франко для Одеси». Я це робив, роблю і буду робити разом зі своїми колегами по фракції тільки тому, що якщо Одеса не буде жити по-людськи, то і вся країна не буде жити по-людськи... Думаю, що вже всі переконалися - крім як в Одесі і відпочити більше ніде! Одеса сьогодні - це центр українського світу, якщо хочете. Тому ми - «ОПЗЖ» - відкриваємо найбільшу обласну приймальню, щоб бути ближче до одеситів. Одесити, я вас дуже люблю. Я майже одесит, у мене багато друзів живе в Одесі і моє серце - в Одесі. Упевнений, що разом ми переможемо!» - резюмував Вадим Рабінович.