Столар намагається протягнути до Київради партію Пальчевського за рахунок голосів ОПЗЖ – ЗМІ

За даними Соні Кошкіної, до Київради політсила Пальчевського не заходить.

Вадим Столар за допомогою своєї людини Михайла Наконечного намагається протягнути до Київради партію Пальчевського за рахунок голосів ОПЗЖ.

Про це повідомляє 24 канал, посилаючись на Телеграм-канал журналістки Соні Кошкіної.

Вона зазначила, що у партії Пальчевського 4,4, і в Київраду політсила не заходить.

«Як ми знаємо, головним бенефіціаром проекту є Вадим Столар. Друга частина його інтересу сконцентрована в ОПЗЖ (він очолює міську організацію). А виборами займається стовідсотково його людина Михайло Наконечний. Так от. В даний конкретний момент Наконечному дана команда будь-якими правдами і неправдами затягнути Пальчевського до Київради. За рахунок ОПЗЖ)", - написала Кошкіна.

За її словами, сценарій-відправка на перерахунок в базових для біло-блакитних районах міста: Солом'янському, Оболонському, Дарницькому.

"Так мило, правда?) Цікаво, мажоритарні акціонери ОПЗЖ - Льовочкін, Бойко, Рабінович – цю схему благословили?) Дружня взаємодопомога, так би мовити)», – зазначила Кошкіна.

Пізніше вона опублікувала оновлення - репостнула заяву ОПЗЖ про те, що результати ОПЗЖ на виборах Київського міського голови і Київської міської ради намагаються спотворити кримінальними методами.

«У заяві сказано, що готується крадіжка голосів. Лише не уточнюється, що тирити мають намір свої ж. Причому на користь Пальчевського). Союз жаби з гадюкою, він такий)). Я називала Дарницький, Солом'янський і Оболонський, а тут ще Шевченківський згадується", - підкреслила журналістка.

"Більше пекла)", - написала у своєму телеграм-каналі Кошкіна.