Продажі екшену Control перевищили 2 мільйони копій

Цього року велика частина продажів припала на цифрові версії гри.

Фінська студія Remedy розповіла про фінансові успіхи свого шутера Control. За рік після релізу гра розійшлася на всіх платформах тиражем у 2 мільйони копій.

Як зазначили розробник, понад 90% продажів цього року припало на цифрові версії гри. Торік лише 60% гравців купували Control у цифрових магазинах.

Також Remedy повідомила, що нову гру студії профінансує і видасть компанія Epic Games. Вона вийде на ПК та консолях. Подробиць автори не повідомили, але натякнули, що сюжет нового проекту буде розвиватися в одному всесвіті з іграми Control та Alan Wake.

Детальніше про Control

  • Control – це фантастичний екшн, дії якого розгортаються в Бюро – секретному агентстві, розташованому в Нью-Йорку. За сюжетом після вторгнення потойбічних сил всередину будівлі, гравець намагається взяти контроль над організацією і відбити агентство від загрози. Для цього належить поєднувати вогнепальну зброю з надприродними здібностями.
  • Гра вийшла 27 серпня 2019 року і отримала позитивні відгуки від користувачів та ЗМІ.
  • Реліз поліпшеної версії гри для консолей нового покоління – Control: Ultimate Edition – відбудеться на початку 2021 року. Саме видання вже доступне на PlayStation 4, Xbox One та ПК.