PlayStation 5 коштуватиме дорожче за Xbox Series X - інсайдер

ігри

Microsoft буде продавати консоль у збиток і компенсувати втрати прибутку завдяки сервісу Game Pass.

Ігрові консолі нового покоління будуть відрізнятися в ціні. PlayStation 5 буде дорожчою за Xbox Series X, тому що Sony не стане продавати свою нову приставку у збиток, як це може зробити Microsoft.

Як передає портал Wccftech, про це повідомив інсайдер під ніком Dusk Golem.

Читайте також Sony зробить 10 мільйонів PlayStation 5 до кінця цього року

За словами інсайдера, Microsoft буде компенсувати занадто низьку ціну Xbox Series X сервісом Game Pass, який за певну плату в місяць надає користувачам доступ до цілої бібліотеки ігор.

При цьому Dusk Golem зазначив, що Xbox Series X демонструю хорошу продуктивність в мультиплатформових іграх. У той час як у PlayStation 5 спостерігаються проблеми навіть при роздільній здатності 1080р і 60 кадрах на секунду. Однак інсайдер додав, що в ексклюзивних іграх у PS5 немає проблем з продуктивністю.

Наразі ні Sony, ні Microsoft ще не оголошували ціну на свої нові консолі, які вийдуть вже наприкінці цього року. Обидві компанії мають фінансові можливості, щоб на старті продавати пристрої собі в збиток — аби зробити привабливу ціну для покупців. Однак Sony і Microsoft чекають, поки хтось із них перший оголосить офіційну ціну. Очікується, що обидві компанії зроблять це наприкінці серпня.

Нагадаємо, інсайдер Dusk Golem вже неодноразово ділився достовірною інформацією. У березні він розповів про те, що Capcom працює над новою грою в серії Resident Evil. Нею виявилася восьма частина з підзаголовком Village, яку представили в червні.