Гравцям подарують культовий шутер Quake III Arena

ігри

Скачати гру безкоштовно можна буде до 21 серпня.

Компанія Bethesda роздасть безкоштовно гравцям культовий багатокористувацький шутер Quake III Arena. Таку акцію видавець влаштував на честь успішно проведеної кампанії зі збору коштів на онлайн-фестивалі QuakeCon 2020.

Як повідомляє портал PC Gamer, роздача закінчиться 21 серпня о 19:00 за київським часом.

  • Перед початком фестивалю QuakeCon 2020 видавець обіцяв подарувати гравцям першу частину шутера Quake. Тоді ж компанія запустила збір коштів на благодійність і заявила, якщо сума пожертвувань досягне $10 тисяч, то користувачам роздадуть безкоштовно ще й Quake II.
  • Після закінчення QuakeCon було зібрано $20 тисяч, і Bethesda влаштувала роздачу трьох частин шутера Quake. Однак гравці продовжили вносити пожертвування і тепер сума склала $30,6 тисячі.
  • Тому видавець прийняв рішення подарувати гравцям Quake III Arena. Його можна завантажити безкоштовно через лаунчері Bethesda.net.

Що таке Quake III Arena

Quake III Arena - це легендарний шутер від першої особи, орієнтований на багатокористувацький режим. Гра вийшла в 1999 році, і як попередні частини шутера, отримала широку популярність в кіберспорті.

Нагадаємо, фестиваль QuakeCon 2020 пройшов з 7 по 9 серпня. Через пандемію COVID-19 захід був організований в онлайн-форматі. В межах івенту відвідувачі могли отримати безліч інших бонусів, в тому числі спеціальний скін, значок і жетон для Doom Ethernal, а також особливі нагороди для The Elder Scrolls Online.