Стелс і гаджети – стали відомі нові подробиці Spider-Man: Miles Morales (відео)

Під час бою герой зможе ставати невидимим, щоб уникнути атаки ворогів.

У Spider-Man: Miles Morales можна буде усувати супротивників непомітно, використовуючи камуфляж, який робить героя невидимим.

Новими подробицями гри журналісти GameInformer поділилися у своєму геймплейному відео.

Геймплей Spider-Man: Miles Morales

Ролик записаний в режимі з 60 FPS. У ньому видно, як Майлз Моралес бореться з групою озброєних охоронців. Деяких він усуває приховано, а проти інших застосовує різні гаджети. Цікаво, що під час бою герой може включити камуфляж, ставши невидимим – від цього вороги губляться і починають стріляти у різні сторони.

Про що Spider-Man: Miles Morales

  • Дії гри розгорнуться напередодні Різдва в Нью-Йорку через рік після подій оригінальної Marvel's Spider-Man. Між енергетичною корпорацією і високотехнологічною злочинною організацією почалася війна. Будинок Майлза в Гарлемі опинився в центрі подій.
  • Герой першої частини, Пітер Паркер, стане наставником 17-річного Майлза і допомагатиме йому. Однак зіграти за самого Паркера не дадуть. Основний сюжет буде трохи коротшим за історію першої частини.
  • Майлз буде пересуватися по Гарлему на павутині, битися з різними супротивниками, використовуючи власні прийоми та гаджети.
  • На PS4 гра буде працювати у 1080р при 30 FPS, а на PS4 Pro — у 4К при 30 FPS.
  • На PlayStation 5 у гри буде два режими: з динамічним 4К при 60 FPS без трасування променів, а також з динамічним 4К при 30 FPS з трасуванням променів.
  • Spider-Man: Miles Morales вийде 12 листопада на PlayStation 4 та PlayStation 5.