Студія Paradox перенесла презентацію нових ігор через протести в США

Стрім Paradox Insider повинен був пройти наприкінці цього тижня.

Студія Paradox Interactive відклала трансляцію Paradox Insider, на якій планувала розповісти про свої нові ігри. Причина перенесення – масові протести в США.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці в Twitter.

«Ми прийняли рішення відкласти Paradox Insider, який повинен був пройти на цих вихідних. Зараз є більш важливі голоси, які повинні бути почуті, і ми хочемо, щоб увагу було зосереджено на них», – заявили в студії.

Читайте такожУ новому рекламному ролику The Last of Us Part 2 Еллі співає пісню групи New Order (відео)

Розробники додали, що скоро повідомлять нову дату проведення трансляції. Стрім Paradox Insider був частиною онлайн-фестивалю Guerrilla Collective, який повинен був відбутися з 6 по 8 червня. Однак його перенесли на 13 червня. Ймовірно, Paradox Insider пройде в період з 13 по 15 червня.

Раніше через масові протести і заворушення в США свою презентацію Night City Wire з показом Cyberpunk 2077 перенесла студія CD Projekt RED. Тепер вона пройде 25 червня. З тих же причин Electronic Arts перенесла прем'єру геймплея Madden NFL 21, компанія Sony відклала показ нових гра для PlayStation 5, а видавець Activision переніс початок нових сезонів у шутерах Call of Duty Modern Warfare, Warzone та Call of Duty: Mobile

Нагадаємо, 25 травня в США під час затримання афроамериканця Джорджа Флойда, поліцейський задушив підозрюваного, притискаючи його коліном до землі. Ця смерть викликала протести, які швидко переросли в масові заворушення в США. У кількох містах, у тому числі в Лос-Анджелесі оголосили комендантську годину і ввели національну гвардію.