Творець Uncharted побував на зйомках екранізації та поспілкувався з Томом Холландом

Ніл Дракманн розповів, що у фільму "божевільні" декорації.

Креативний директор Uncharted 4: A Thief's End, Ніл Дракманн, побував на знімальному майданчику екранізації гри та поспілкувався з виконавцем головної ролі – Томом Холландом ("Людина-павук: Повернення додому").

Читайте такожУ мережі з'явилися перші фото Марка Уолберга і Тома Холланда зі зйомок експозиції Uncharted

Про це Ніл Дракманн повідомив у Twitter.

У листуванні з розробником Том Холланд зізнався в тому, що він великий шанувальник робіт Дракманна. А творець Uncharted 4 і дилогії The Last of Us своєю чергою відзначив якість декорацій на знімальному майданчику.

"Мені теж сподобалася розмова про ігри з тобою і твоїм братом. До речі, декорації просто божевільні! Удачі в подальших зйомках", – написав Дракманн.

Нагадаємо: Ніл Дракманн зі своїм колегою Брюсом Стрейлі очолили розробку Uncharted 4, після того, як команду покинув креативний директор Нейт Веллс. Дракманн і Стрейлі були змушені за два роки повністю переробити гру. В результаті заключна частина Uncharted отримала 17 нагород, включаючи BAFTA, "Енні", The Game Awards та Golden Joystick Awards.

Про що фільм Uncharted

Фільм створюється за мотивами однойменної серії ігор. Майбутня екранізація розповість про юність мисливця за скарбами на ім'я Нейтан Дрейк. Крім Тома Холланда в стрічці також зніметься Антоніо Бандерас і Марк Уолберг – останній зіграє наставника Нейта, Віктора Саллівана.

Зйомки та прем'єра

  • У екранізації ще на етапі препродакшена кілька разів змінювалися постановники. У підсумку режисерське крісло зайняв Рубен Флейшер, який зняв такі стрічки, як "Ласкаво просимо в Zомбіленд" і "Веном".
  • Зйомки повинні були початися ще навесні цього року, проте через пандемію коронавірусу Sony Pictures Entertainment зупинила виробництво картини.
  • Знімальний процес відновили влітку, а прем'єру фільму перенесли на 8 жовтня 2021 року.