Творці Pokemon GO працюють над грою про трансформерів

Очікується, що нова гра для смартфонів вийде наприкінці 2021 року.

Студія Niantic, яка створила відому мобільну гру Pokemon GO, анонсувала свій новий проект – Transformers: Heavy Metal. Це буде гра про трансформерів, створена за мотивами відомої кінофраншизи.

Як і Pokemon GO, нова гра про битви трансформерів буде використовувати технологію доповненої реальності, повідомили розробники у Твіттері.

Очікується, що в грі будуть персонажі з кіноблокбастерів, а реліз відбудеться вже наприкінці 2021 року. Однак до виходу розробники запустять тестування Transformers: Heavy Metal у деяких регіонах.

Про Pokemon GO

  • Pokemon GO – це мобільна гра, яка використовує технологію доповненої реальності. Гравцеві потрібно знайти і зловити якомога більше покемонів. У реальному світі гравець їх бачить за допомогою свого смартфона завдяки технології доповненої реальності, яка вбудовує зображення покемона в картинку з камери користувача. Таким чином гравцеві потрібно шукати покемонів на вулицях, в парках, біля фонтанів і в інших місцях свого населеного пункту.
  • Pokemon GO вийшла у 2016 році та моментально отримала величезну популярність. Лише за два місяці після релізу скачати Pokemon GO змогли понад 100 мільйонів разів. А з моменту релізу гра принесла своїм творцям $3,6 мільярда.