В Fortnite виступить чотириразовий володар "Латинської Греммі" Джей Бальвін

У королівській битві відбудеться подія, присвячена Хелловіну.

З 21 жовтня по 3 листопада в королівській битві від студії Epic Games пройде подія під назвою "Fortnite: жахи – Помста Мідаса". Під час івенту гравці зможуть взяти участь в особливих випробуваннях і подивитися виступ колумбійського співака Джея Бальвіна.

Про це Epic Games повідомила на своєму офіційному сайті.

Трейлер "Fortnite: жахи – Помста Мідаса"

Учасники цієї події, загинувши в будь-якому режимі, перетворяться на тінь і будуть битися в королівській битві тіней. У таких гравців будуть спеціальні здібності, наприклад можливість вселитися в техніку. Також користувачам будуть доступні нові види зброї та спорядження, включаючи гарбузомет, арбалет, мітлу відьми та багато іншого.

А в ніч з 31 жовтня на перше листопада в режимі "Королівська вечірка" виступить чотириразовий володар "Латинської Греммі", колумбійський співак в стилі реггетон Джей Бальвін.

Режим "Королівська вечірка"

У цьому режимі гравці можуть веселитися без битв – спілкуватися один з одним, дивитися фільми та відвідувати концерти. У "Королівській вечірці" гравці вже слухали концерти репера Тревіса Скотта, діджея Diplo, а також дивилися фільми режисера Крістофера Нолана.