Riot Games представила нового персонажа для шутера Valorant

Reyna стане одинадцятим героєм гри.

Компанія Riot Games представила нову героїню для свого багатокористувацького шутера Valorant. Їй стала агент на ім'я Reyna.

Трейлер Reyna

Читайте такожSony оголосила офіційну дату презентації PlayStation 5 (відео)

Відповідно до опису, Reyna родом з Мексики. Вона стала одинадцятим героєм Valorant і буде доступна гравцям вже в день релізу – 2 червня. Інформацію про її унікальні здібності розробники не розкрили.

Також на момент релізу в Valorant додадуть ще одну локацію, набір скінів і додатковий ігровий режим, який розрахований на короткі сесії. Крім того, акаунти гравців, які брали участь у закритому тестуванні, розробники обнулять.

Що таке Valorant

Valorant – це багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. На момент релізу гравцям будуть доступні 11 персонажів з унікальними навичками та ультимативними здібностями.

Нагадаємо, закритий бета-тест Valorant стартував 7 квітня і тривав до 28 травня. В період тестування в шутер грало близько 3 мільйонів осіб щодня. Після 28 травня роботу серверів гри тимчасово зупинили для профілактики і підготовки до релізу.