На трансляції нових ігор Ubisoft глядачам подарують Watch Dogs 2

Онлайн-шоу Ubisoft Forward пройде 12 липня.

Цього тижня, 12 липня, о 22:00 за київським часом відбудеться онлайн-захід Ubisoft Forward, на якому розробники продемонструють свої нові ігри. У рамках трансляції всі глядачі отримають безкоштовно екшн Watch Dogs 2 для ПК.

Про це у трейлері заходу повідомила компанія Ubisoft.

Трейлер Ubisoft Forward

Щоб отримати копію Watch Dogs 2 для ПК потрібно під час трансляції зайти у свій обліковий запис Uplay.

На самій трансляції студія покаже свої нові ігри, у тому числі Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion та Hyper Scape. За годину до початку основного заходу, студія проведе попереднє шоу, де розповість про свої невеликі проекти.

Трейлер Watch Dogs 2

Що таке Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 – це друга частина пригодницького екшену з відкритим світом від студії Ubisoft. Дії гри розгортаються в Сан-Франциско. Головний герой, хакер Маркус Холлоуей, об'єднується з командою однодумців, щоб кинути виклик корпораціям і корумпованій владі. Для досягнення своєї мети герой може зламувати телефони, комп'ютери, камери відеоспостереження, світлофори, автомобілі, трансформатори. Це дозволить отримувати потрібну інформацію, влаштовувати пастки і всіляко боротися з ворогами.

Watch Dogs 2 вийшла на ПК, PS4 та Xbox One у 2016 році. На агрегаторі Metacritic ПК-версія гри отримала 75 балів від критиків та 7,1 бала від користувачів.