Завершилося знімання серіалу за мотивами відомої ігрової серії Sony

При цьому дата релізу екранізації Twisted Metal поки невідома.

Знімання серіальної екранізації Twisted Metal завершилося. Однак дата релізу шоу поки не повідомляється. Можливо, Sony ще не визначилася з термінами випуску адаптації.

Інформацією про завершення знімального процесу поділився шоуранер, виконавчий продюсер і сценарист Майкл Джонатан Сміт на особистому акаунті в Twitter.

"Останній день знімання був схожий на останній день в таборі: багато сміху, трохи сліз і морозиво, яке роздавали в кузові вантажівки "Ласунки". Ми всі не можемо дочекатися, коли ви побачите це безумство, на яке ми витратили наше літо", — написав Сміт.

Шоуранер також розповів про труднощі, з якими зіткнулася команда. Знімальній групі довелося працювати в умовах аномальної спеки, миритися з затримками і придумувати, як змусити машини здійснювати потрібні дії. Сміт також опублікував фото крижаної скульптури, створеної на честь останнього дня на майданчику.

Twisted Metal: що відомо про серіал

  • Шоу створюється за мотивами однойменної гоночної серії. У ній користувачі змагалися з противниками на трасах, використовуючи бойові властивості автомобілів.
  • Роль головного героя Джона Доу виконає Ентоні Макі ("Месники", "Смертельна зона", "Банкір"). Сюжет присвятять його протистоянню з божевільним клоуном Нідлзом Кейном на прізвисько "Ласунка".
  • У серіалі також знялися Самоа Джо, Нів Кемпбелл, Томас Хейден Черч та інші актори.
  • Шоу Twisted Metal вийде на стрімінговому сервісі Peacock, дата запуску поки невідома.

Вас також можуть зацікавити новини: