Очільник МОЗ Степанов на своєму місці й все робить правильно - політолог

На думку політолога, саме міністр охорони здоров’я Максим Степанов є рушійною силою розвитку медицини в Україні, і він високо оцінює його професіоналізм.

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов у програмі "Соло" на телеканалі "112 Україна" наголосив на правильності роботи міністра охорони здоров’я Максима Степанова. 

У ході бесіди на ток-шоу, аналізуючи програму нового уряду, політолог Вадим Карасьов звернув увагу на частину програми про охорону здоров’я.

Читайте такожУ Степанова визначили країни "червоної зони" через коронавірус (список)

“Основний пріоритет зараз - це медицина”, - прокоментував він.

Вадим Карасьов зауважив, що конкретні пропозиції щодо розвитку і реструктуризації галузі надало тільки МОЗ під керівництвом Максима Степанова. На сьогодні, тільки у сфері охорони здоров’я діють розумно, правильно і зважено. Він також зазначив, що збільшення заробітної плати медичним працівникам - безумовно правильне рішення.  

“Перше - це збільшили зарплату медикам, друге - це збираються збільшувати зарплату медикам другого і третьої ланки, і це правильно”, - заявив політолог.

На його думку, саме міністр охорони здоров’я Максим Степанов є рушійною силою розвитку медицини в Україні, і він високо оцінює його професіоналізм.

“Все, що роблять по медицині - все правильно, і міністр Степанов, в тому числі, - на своєму місці”, - резюмував Карасьов.