Експерт розповіла, хто такі "жінки MILF" і кого вони воліють мати сексуальним партнером

Вперше поняття "жінки MILF" спливло після релізу молодіжної комедії "Американський пиріг".

Мало хто знає, хто ж такі "жінки категорії MILF".

Сексолог Тетяна Славіна розповіла, що абревіатура MILF розшифровується як "mother I'd like to fuck" або "матуся, з якою я зайнявся б любов'ю" (цензурний переклад). Вперше це поняття спливло після релізу молодіжної комедії "Американський пиріг", в якому і була така розкішна і сексапільна мама одного з героїв – Стіва Стіфлера. 

Читайте такожЕксперти з'єднання ясували, чому з віком секс стає лише кращим

Під поняттям "жінка MILF" мається на увазі зріла жінка, яка карколомно виглядає, впевнена в собі, повідала Славіна на своїй сторінці в Intagram.

"MILF ще й неймовірно сексуальні! Вони виділяють енергію і секс, і, зрозуміло, знають чого хочуть. А хочуть вони вогню, сексу, емоцій, запалу, веселощів і азарту. І точно знають, що це їм дадуть молоді хлопці. Так, саме з ними і займаються сексом "матусі"", - стверджує експерт.

За її словами, це явище давно не викликає подиву: 35% вільних жінок 40-50 років має в коханцях зовсім молодих чоловіків (заміжні не зізнавалися).

"Це тенденція нашого часу: молоді чоловіки. Хайді Клум, Бріжит Макрон, Мадонна, Мерайя Керрі, Демі Мур – це всі приклади жінок. Але і хлопці з непідробним задоволенням "пірнають" у такі стосунки. Ви подивіться, як виглядають сьогодні жінки віку 40/50+! Вони красиві, стильні, спортивні, але головне, вони люблять секс, знають своє тіло і вміють дарувати задоволення чоловікові. Мрія, а не жінка!"- захоплюється сексолог.

Нагадаємо, раніше сексолог розповіла, чи є різниця у віці перешкодою для сексу.

Вас також можуть зацікавити новини: