Інфекціоністи повідомляють, що спалах отруєння пов’язаний із вживанням харчових продуктів в закладі громадського харчування ТОВ «Суші Ленд».
За оперативним повідомленням Головного управління Держпродспоживслужби, у Києві зареєстровано спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію серед осіб, які вживали харчові продукти в закладі громадського харчування ТОВ «Суші Ленд». Відомство поінформувало, що внаслідок отруєння постраждало 16 осіб.
Читайте такожЗа три місяці через ботулізм в Україні померли 9 людей: майже усі їли в'ялену рибу
Головне управління Держпродспоживслужби в Києві розпочало епідеміологічне обстеження «Суші Ленд» із відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень.
Епідеміологічне розслідування та лабораторні дослідження тривають. Ситуація перебуває на контролі Держпродспоживслужби Києва.