Смак і характер
Смакові переваги людини можуть багато що розповісти про її характер, довели фахівці з японської Асоціації природного харчування.
За словами авторів дослідження, люди, що віддають перевагу овочам, спокійні, честолюбні, люблять вчитися і схильні добиватися успіхів в кар`єрі. Любителі фруктів – чуйні і уважні. Як правило, це творчі особи.
Схильні до імпульсності люди, як правило, обожнюють м`ясо. Вони непослідовні, нетерпимі до критики, але майже завжди досягають успіху.
Любителі риби найчастіше спокійні, витримані і надійні, хоч і закриті. Гострим стравам віддають перевагу темпераментні люди, спраглі пригод і схильні до егоїзму.
Жирну їжу вибирають відкриті люди. Вони мають природну чарівливість, жвавість і успішні в кар`єрі.