Медик приємно здивувала методами боротьби з коронавірусом в Італії (відео)

Жінка каже, що медики в країні забезпечені усім необхідним, а громадян за порушення карантину штрафують.

Медична сестра з Італії Ірина Устіянич розповіла, як у цій країні борються з поширенням коронавірусної хвороби.

В ефірі ток-шоу "Право на владу" вона зазначила, що через коронавірус відкрилися двері всіх державних структур для медпрацівників, а у державних лікарнях для працівників кращі умови роботи й вища зарплата, є більші права для робітників та захист. Додає, що з медичного забезпечення лікарі мають усе.

Читайте такожКоронавірус у світі: ВООЗ повідомила про новий добовий антирекорд

"Проблем з киснем немає. Була проблема на початку березня до середини березня. Я не знаю, чого у нас бракує. У нас є все. Виділені кошти, щоб наймати нових працівників, медсестер. В державних лікарнях є страховка лікарів на рівні лікарні. В момент, коли ти йдеш на роботу, лікарня тобі автоматично дає медичне страхування. В кожного також може бути приватне страхування. Також забезпечують страхуванням профспілки", - зауважила медсестра. 

Жінка розповідає, що у школах дітям в перший день всім  видали маски. Старшокласникам їх дають щодня, а учням молодших класів - набори на 10 днів.

Носіння масок на вулиці відсьогодні є обов'язковим, за порушення - €1000 штрафу.  У громадському транспорті всі також перебувають в масках, а автобуси можуть бути заповнені лише на 80%. 

Коронавірус у світі: важливі новини