Син кандидата в мери Кривого Рогу від "Слуги народу" збив 11-річного хлопчика на "зебрі" (фото)

оновлено

За інформацією ЗМІ, хлопчик зараз перебуває в Дніпропетровській дитячій обласній лікарні.

У п'ятницю, 4 вересня ввечері 18-річний син кандидата в мери Кривого Рогу від «Слуги народу» Дмитра Шевчика збив 11-річного хлопчика на пішохідному переході.

Про це повідомляє місцевий житель Олександр Таймурзін в Facebook .

«Минулого вечора 18-річний син Дмитра Шевчика, директора ЦГЗК (Центральний гірничо-збагачувальний комбінат - прим.) і кандидата в мери від «Слуги народу» збив хлопчика на пішохідному переході. Молодший Шевчик нісся на своїй іномарці, не зупинився на червоний сигнал світлофора і ледь не вбив дитину», - пише Таймурзін.

Повідомляється, що потерпілий 11-річний кріворожанін отримав серйозну травму: надкол черепа. Зараз за його життя борються найкращі лікарі.

Як пише "Страна" з посиланням на свої джерела, в поліції підтвердили, що дитину збила машина, якою керував Марк Шевчик. Також, як випливає з довідки, яка є в розпорядженні видання, постраждалу дитину звуть Бугор Олександр.

Читайте також "почула гучній тріск": у Кривом Роге через загроза обвалу евакуювалі мешканців п'ятіповерхівкі (фоторепортаж)

Він отримав закритий перелом скроневої кістки справа, перелом внутрішньої пластинки сигмовидного синуса, забій головного мозку та гематому потилиці.

Крім того, у дитини перелом лівого плеча без зміщення, забій грудної клітини і тазу.

Зараз він знаходиться в Дніпропетровській дитячій обласній лікарні. Мама хлопчика, Наталія Іванівна розповіла, що медики вже наклали йому гіпс.

"Що я можу сказати, ми в лікарні в Дніпропетровську. Зараз дитина відчуває себе добре, наклали гіпс, у нас лівий перелом плеча, а в основному, більше травма голови. Поки два тижні реабілітації, а далі ми не в курсі", - розповіла вона.

Оновлено. Інформацію про ДТП підтвердив Дмитро Шевчик. Він заявив, що його син не впорався з керуванням і виїхав на пішохідний перехід, де машина зачепила 11-річного Сашу.

Як повідомляв УНІАН, 31 серпня на з'їзді "Слуги народу" представили кандидатів у міські голови великих міст. Кандидатом від президентської партії у мери Кривого Рогу став генеральний директор ПрАТ "Центральний гірничо-збагачувальний комбінат" Дмитро Шевчик.

Вас також можуть зацікавити новини на тему: