"Були в неадекватному стані": нардеп Поляков розповів про сьогоднішній напад на нього

Він заявив, що поліція вже знайшла машину, на якій пересувалися нападники.

Нардеп Антон Поляков після нападу розповів про своє самопочуття і описав людей, з якими у нього стався конфлікт вранці 2 вересня в Києві.

Читайте такожУ Києві легковик в'їхав у терасу Mcdonald's: госпіталізовано двох жінок (фото, відео)

В ефірі "Апостроф TV" він заявив, що поліція вже знайшла машину, на якій пересувалися нападники. При цьому про долю хуліганів йому нічого не відомо.

За словами депутата, він почуває себе нормально і з ранку вже знаходиться в будівлі парламенту. Також Поляков зазначив, що нападники на нього були в неадекватному стані.

"Я тверезий, адекватний. Поліція прийняла заяву, в лікарню я з'їздив, потім поїхав на роботу. Номери машини, всі прикмети я передав. Після засідання Комітету поїду в районне відділення поліції", - сказав він.

Напад на нардепа Антона Полякова в Києві: що сталося

  • Першим про інцидент повідомило видання "Обозреватель". Зазначалося, що о 5:00 2 вересня біля кафе "Джав" у Шевченківському районі Києва невідомі напали і побили народного депутата України Антона Полякова
  • За інформацією видання, дві людини завдали Полякову тілесні ушкодження, після чого поїхали на автомобілі Toyota. Поліція оголосила в місті операцію "Перехоплення", щоб затримати зловмисників.
  • У поліції повідомили перші деталі нападу на Полякова і заявили про відкриття справи за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Хто такий Антон Поляков

  • Поляков потрапив до парламенту від Партії "Слуга народу", але 15 листопада 2019 року разом з колегою Ганною Скороход Антона Полякова виключили з фракції Слуга народу за "неголосування за законопроекти, за якими є спільне рішення фракції". 
  • 16 грудня 2019 року Поляков подав заяву про вихід з партії «Слуга народу».
  • Поляков є членом Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики, головою підкомітету з питань додержання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу.